Voluntariat Internacional (de Amicitia)

Des de la Regidoria de Medi Ambient s’ha posat en marxa per a la campanya estival d’enguany un camp de Voluntariat internacional mediambiental, amb la Col·laboració “De Amicitia”.

 

Aquests camps de voluntariat són una activitat amb un objectiu solidari, on es troben voluntaris de diversos països, on passen junts el seu temps lliure i ajuden a la comunitat realitzant un treball beneficiós per a ella.

El camp organitzat a Altea consistirà en actuacions Mediambientals amb la finalitat de preservar l’entorn natural de la desembocadura del Riu Algar, en les quals realitzaran tasques de control d’espècies invasores, vigilància, recollida i retirada de residus, etc.

Voluntariado Internacional


Seo-Birdlife Transectos

Els Components de la SEo-BIRDLIFE d’Altea juntament amb la col·laboració del Regidoria de Medi Ambient celebren el dia Internacional dels Aiguamolls realitzant una exposició a la Casa de Cultura d’Altea, on exposen fotos dels albiraments d’aus que realitzen durant l’any.


Cruz Roja

La Regidoria de Medi Ambient amb la col·laboració de Creu Roja al llarg de l’any realitza diverses campanyes de sensibilització dels ciutadans en el reciclatge de residus. A més, la Creu Roja disposa d’un Voluntariat Ambiental, en què realitza labors de manteniment del Riu Algar.

Campaña Cruz Roja