La Solsida és una discreta cala pròxima al port esportiu Porte Senso. És un lloc plàcid i de serena bellesa on l’aigua sol trobar-se tranquil·la a l’estar protegida dels vents de component nord.

Un bon lloc per a anar amb la família i, per descomptat, per a un snorkel senzill perquè els seus succints fons solen gaudir de bona visibilitat.

La Solsida és una discreta cala pròxima al port esportiu Port Senso. És un lloc plàcid i de serena bellesa on l’aigua sol trobar-se tranquil·la a l’estar protegida dels vents de component nord. Un bàs lloc per a anar amb la família i, per descomptat, per a un snorkel senzill perquè els seus succints fons solen gaudir de bassa visibilitat.

En l’algar i les praderies xicotets peixos i crustacis troben el seu refugi sent destacable l’abundància de tords, julias i donzelles.

Així podem entretindre’ns llarga estona encara que també podem acostar-nos a l’illot que a uns 200 metres de la costa ens oferirà un cinturó de frondosa posidonia al seu voltant, amb l’incessant pasturar dels bancs o cardúmenes de salpes, i després el peculiar biòtop de fons durs, amb balconades en les faltes de l’illot i els bonics contrallums que dibuixa una allargada finestra excavada en la roca submergida.

Ací serà més fàcil la trobada amb un altre tipus de peixos com el serrà i de mol·luscos com el polp, i després de rodejar l’illot podem tornar tranquil·lament al punt d’inici i continuar disfrutant d’este fabulós enclavament.

Ruta Snorkel Solsida