Dades analítiques de les platges

ACCÉS AL SISTEMA NACIONAL D’AIGÜES DE BANY

Campanya Meduses 2020

Informació

Al llarg dels 8Km de costa, Altea ofereix una meravellosa diversificació de platges, cales i penya-segats, on onegen les banderes de Qualitur per la qualitat de les mateixes i les blaves que és un guardó anual i un sistema de certificació de la qualitat ambiental desenvolupada per la FEE des de 1987.

L’impressionant Morro de Toix, tanca la badia per la zona Nord. Desplaçant-se cap al Sud, la Platja del Mascarat i les cales de la Barreta i la Solsida semisalvatges i de fins cudols rodats, conviden a submergir-se en les seues cristal·lines aigües.

A continuació segueix L’Olla, enfront de la Illeta, l’aflorament volcanic de la platja en la Cala del Soio, l’àmplia i tranquil·la de Cap Negret, en la desembocadura del riu Algar i les cèntriques platges de L’Espigó i la Roda, amb Bandera Blava aquesta última, i servicis de pàrquing, tendes, bars, restaurants, etc…

Finalment, després del Port pesquer i Club Nàutic, s’obri l’àmplia Platja de Cap Blanch, guardonada amb Bandera Blava, amb fàcil aparcament i zona de restaurants que limitant amb la Platja de l’Albir.

Política de Qualitat i Medi ambient Ajuntament d’Altea

Ajudes 2020 a les entitats locals de la Comunitat Valenciana dirigides a la millora i la competitivitat dels recursos i les destinacions turístics de la Comunitat Valenciana.

Activitats Educació Ambiental

Gestors dels Servicis de Temporada

Enquesta de satisfacció platges d’Altea