5a edició de la caminada nocturna que es fa des del Castell de Guadalest a Altea.

L’organitzen conjuntament l’Ajuntament d’Altea, l’Ajuntament de L’Alfàs del Pi i la Federació Espanyola de Nordic Walking des de la seua delegació a la Comunitat Valenciana.

És una carrera que es fa íntegrament per la nit/matinada i té una durada de 4 hores i mitja aproximadament.

El cost d’inscripció és de 12 euros per persona, però per als empadronats a Altea i L’Alfàs del Pi tindrà un cost de 7 euros. En el preu està inclòs el transport, avituallament, samarretes i altres sorpreses.

L’eixida es realitzarà des del pàrquing del mercat ambulant d’Altea a les 21h, encara que des d’hores abans es farà per als quals vulguen una petita classe/demostració de l’estil Nordic Walking, caminar amb bastons. L’arribada es preveu entre les 2 i les 3 del matí en la desembocadura del Riu Algar.

És imprescindible portar calcer còmode, una mica de menjar i beure, llum de frontal. És un esdeveniment que atrau gent de tota la Província, generalment participen prop de 300 persones i des de l’organització esperen que enguany tinguen una gran afluència a causa de la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea amb la Regidoria d’Esports, tant en la difusió, promoció com organització de l’esdeveniment.