L’Ajuntament d’Altea dóna la benvinguda a l’estiu amb un nou cicle cultural: ‘Música a Boqueta Nit’. Nits plenes de música, representacions i arts plàstiques es donaran cita en la Plaça de l’Aigua durant tots els dijous de juliol i agost.

Per a aquesta activitat es confecciona un programa amb artistes de reconegut prestigi, tant nacional com internacional, a més s’intenta implicar sempre el màxim nombre d’artistes locals, donant oportunitat a joves talents que mostren el seu treball, tot això per aconseguir que les nits alteanes siguen més especials si cap. Aquesta activitat dota al poble d’Altea, en l’època estival, d’un motiu més per sortir a passejar i poder gaudir d’actuacions a l’aire lliure. La resposta del públic des d’un primer moment ha estat de gran acceptació, atés que tradicionalment els concerts a l’aire lliure i en aquesta època són molt atractius, tant per al públic local com per al visitant.

En aquesta activitat, des de l’organització, s’intenta implicar sempre el màxim nombre d’artistes locals, donant oportunitat a joves talents que mostren el seu treball; a més de potenciar la creació de noves agrupacions les quals es van consolidant gràcies a aquest programa.