Al teatre

EDICIÓ 2020 CANCEL·LADA
La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea ha decidit anul·lar la present edició de la Mostra Nacional de Teatre Amateur Alteatre 2020. Les mesures de seguretat imposades amb motiu de la pandèmia de Covid-19 fan que la present edició de la Mostra no es puga realitzar amb normalitat. Si bé és possible que al juliol, mes en què estaven previstes les representacions teatrals, puguen realitzar-se activitats culturals amb certa normalitat, després de les representacions existeixen certs preparatius i actes previs que no podran realitzar-se donada la situació actual. Les sol·licituds rebudes per a la present edició seran contemplades en la següent edició, sense perjudici que s’òbriga un nou termini d’inscripció previsiblement al febrer del 2021.
Altea, 8 de maig de 2020

L’Ajuntament d’Altea, amb l’ànim de potenciar la vida cultural d’Altea i els col·lectius locals, ha arreplegat la iniciativa de Pla i Revés i ha reprès la mostra de teatre amateur, Alteatre, que es va venir fent durant anys en la nostra població i que, per diferents motius, va desaparèixer fa un temps.

Els grups d’afeccionats que ho desitgen han de presentar un DVD de l’obra amb la qual desitgen participar. Un jurat compost per persones vinculades al teatre i de trajectòria professional, realitzarà una selecció de 3 obres, que seran les que seran representades durant els dissabtes del mes de juliol, en la plaça de l’Aigua. Finalment, l’últim cap de setmana, es farà lliurament dels premis del públic al millor espectacle, escenografia, actor i actriu, entre uns altres.

A més, estan previstos cursos de formació per a grans i xicotets, xarrades, intervencions en el carrer i més sorpreses.

A continuació, us deixem les bases i us animem a participar.

 

RESOLUCIÓ SELECCIONATS/RESERVES – ALTEATRE 2019

veure/descarregar BASES/INSCRIPCIÓ

 

Alteatre 2018

Programació Alteatre 2018 Tríptic

Alteatre 2017

Alteatre 2017

Alteatre 2017 Tríptic

Alteatre 2016

Cartel Al Teatre 2016

Cartell Alteatre 2016

Triptic Alteatre 2016