Loading Events
  • This event has passed.

DIUMENGE, DIA 15 DE SETEMBRE:
10.30 h, Concentració en la Plaça Jose M. Planelles, d’Autoritats, Càrrecs Festers, Reina de Festes i la seua Cort d’Honor, Comissió de Festes del Crist del Sagrari, Federació de Moros i Cristians Sant Blai, representació de les festes populars, associacions d’Altea i públic en general per a l’acte de l’Ofrena de Flors.
10.45 h, ACTE TRASLLAT CORONA DE LA MARE DE DÉU DEL CONSOL. Partirà des de l’Església de San Francisco cap a la Plaça de l’Ajuntament una senzilla Comitiva conformada per la Directiva de la Confraria del Santíssim Crist del Sagrari, la Comissió del Crist 2019, Reines Major i Infantil portant la Corona de Ntra. Sra. del Consol i Sacerdots. Des de l’Ajuntament s’iniciarà a les 11,00 hores la romeria habitual fi ns a la Parròquia per a oferir l’OFRENA FLORAL a la Patrona d’Altea, la Verge del Consol. En arribar al Temple Parroquial tots els components seran rebuts pel Sr. Bisbe de la Diòcesi i Sacerdots.
Tirs de 21 salves d’honor a la Verge del Consol.
11.30 h, Celebració de la SANTA MISSA DE CORONACIÓ, presidida per l’Excm. i Reverend Sr. Jesús Murgui Soriano, Bisbe d’Oriola-Alacant, concelebrada pels sacerdots convidats i cantada per la Coral de la Societat Filharmònica Alteanense.

Programa Festes Majors Altea 2019