Loading Events
  • This event has passed.

DIMARTS, DIA 24 DE SETEMBRE:
11.30 h, PASSACARRER. Concentració a la Pl. José M. Planelles: Autoritats, Reina de festes i la seua Cort d’Honor, Càrrecs Festers, Comissió Festes del Santíssim Crist del Sagrari, Federació de Moros i Cristians Sant Blai, acompanyats per la Colla de Dolçaines i la Bandeta Jove d’Altea, per a dirigir-se en comitiva cap a l’Església-Convent de Sant Pere i Sant Francesc.
12.00 h, MISSA DE DIFUNTS I ACCIÓ DE GRÀCIES, a l’Església-Convent de Sant Pere i Sant Francesc, oficiada pel Reverend En José Abellán Martínez. Finalitzada la Missa tindrà lloc la imposició de medalles a la nova Comissió de Festes del Santíssim Crist del Sagrari per al 2020.
En fi nalitzar l’acte, PASSACARRER d’Autoritats, Reina de festes i la seua Cort d’Honor, Càrrecs Festers, Comissió de Festes del Santíssim Crist del Sagrari, Federació de Moros i Cristians Sant Blai, i la nova Comissió de Festes del Crist 2020 des de la Plaça del Convent, Pont de Montcau, Av. Jaume I, finalitzant a la Plaça José Maria Planelles.
16.30 h, TORNADA DE LES BANDERES, amb desfilada des del C/ LLavador, Av. Comunitat Valenciana, C/ Generalitat Valenciana, C/ Garganes, Av. Jaume I i Pont de Montcau, fins a la Seu de la Federació de Moros i Cristians Sant Blai al Casal Fester, depositant cada fi là les banderes i finalitzant amb la interpretació de l’Himne Fester, el pasdoble IDA Y VUELTA. Una vegada finalitzat l’acte CAFÉ FESTER a la Plaça de la Casa de Cultura.
18.00 h, GRAN MUSICAL INFANTIL TOY’S UNA HISTÒRIA DE JOGUETS, a la carpa festera.

Programa Festes Majors Altea 2019