Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Teatre – MESTER DE ALGARABÍA (Rafael Álvarez, El Brujo) – Palau Altea

September 10 @ 19:00 - 21:30

26€

Acte en castellà

10-sept | 19.00 h | Palau Altea

Això és el que feien els joglars de l’Edat mitjana: un viatge entretingut des de no se sap on , fins a cap part. Ells sabien que tot viatge és una al·legoria essencial de la vida. I el viatge té moltes fases: moments feliços i tortuosos, paisatges bells i espantosos i gents de tota mena. El viatge ha de ser entretingut i per a això cal contar històries, recitar poemes, dir acudits i cantar cançons. Els còmics itinerants del Segle d’Or espanyol sabien molt bé que a Sevilla agraden d’unes certes romances que no cal dir a Burgos o a Granada. I en cada lloc cal saber tocar la tecla oportuna, cantar una diferent cançó. Els viatges llavors eren a peu, perquè l’important no era arribar sinó viatjar. I tots anaven a peu perquè llavors no hi havia més que una autovia: l’A peu, 27.

I això és Mester d’Algaravia. Una idea que va sorgir en un camí, de nit sota les estreles, viatjant des de Còrdova fins a Extremadura.

Té lloes, històries i poemes d’ahir i de sempre. Em té a mi i a javier Alejano amb la seua música i coses noves, com “El collaret del Colom” que celebra el seu primer mil·lenni enguany. Algunes històries són velles, però, encara que envelleixen els dits de les mans, recordeu que els anells d’or romanen sempre idèntics. Que vostés els gaudisquen com una algaravia de raigs de sol.

Esperem que isquen rememorant les paraules clàssiques amb nous accents i alegrant-se de saber que una de les més importants coses de la vida és no haver mort.

Espectacle no recomenat per a menors de 15 anys.

 

Details

Date:
September 10
Time:
19:00 - 21:30
Cost:
26€
Website:
https://www.alteacultural.com/events/mester-de-algarabia-rafael-alvarez-el-brujo/

Organizer

Venue

Palau Altea
Carrer d'Alcoi, 18
Altea, Alicante Spain
+ Google Map
Scroll to Top