L’Ajuntament, a través de la seua Regidoria de Comerç, es troba immersa en un procés de definició d’un PLA DE DINAMITZACIÓ DEL COMERÇ LOCAL que permeta al municipi:
– Conéixer les principals característiques, necessitats, exigències i hàbits de consum dels habitants d’Altea.
– Conéixer les principals característiques, necessitats, exigències i hàbits de consum dels turistes i visitants d’Altea.
– Conéixer els principals punts més forts i potencialitats del comerç local, així com els principals reptes i problemes a què s’enfronten per a donar resposta a les exigències dels seus clients en un mercat cada vegada més globalitzat i canviant.
– Identificar possibles projectes i línies d’actuació que ens puguen ajudar a impulsar la reactivació i dinamització del sector comercial en el municipi.

Per a tal fi, es duran a terme diverses accions de captació de dades (enquestes a ciutadania, turistes, diagnòstics comercials i sessions grupals amb ciutadania, comerciants i hostalers, entre altres).

 

PLAN DE DINAMIZACIÓN COMERCIAL DE ALTEA

En aquest cas, ens agradaria comptar amb la teua participació en una SESSIÓ GRUPAL en què debatre sobre les necessitats dels habitants d’Altea en l’àmbit comercial, la qualitat de l’actual oferta comercial en el municipi i les possibles actuacions a dur a terme per al seu reactivamet / dinamització.
Les sessions tindran lloc en les dates següents:

30 de Novembre a les 20.00h a CEAM Altea:

  • Presentació PLA DE DINAMITZACIÓ DEL COMERÇ LOCAL.

11 de Setembre a les 11:00h a la Casa de la Cultura:

  • SESSIÓ GRUPAL COMERCIANTS, HOSTALERS I HABITANTS DE LA ZONA DEL CASC ANTIC.

11 de Setembre a les 20.30h a la Casa de la Cultura:

  • SESSIÓ GRUPAL COMERCIANTS, HOSTALERS I HABITANTS EN GENERAL DE LA ZONA DEL PASSEIG MARÍTIM, ZONA COMERCIAL I ALTEA LA VELLA.

21 D’AGOST:
• FOCUS GROUP AMB HABITANTS: 18:30 ha la Casa de Cultura d’Altea
• SESSIÓ GRUPAL COMERCIANTS ZONA COMERCIAL I PASSEIG MARÍTIM: 20:30 ha la Casa de Cultura d’Altea.

22 D’AGOST:
• SESSIÓ GRUPAL COMERCIANTS POBLE ANTIC:11:00 h a la Casa de Cultura d’Altea.
• FOCUS GROUP AMB HABITANTS: 7:00 h a la Casa de Cultura d’Altea.

Les places són limitades, per la qual cosa si estàs interesat/da a participar, preguem que ens confirmes la teua assistència a la direcció següent: altea.comercio@cv.gva.es indicant a quina sessió desitges assistir, així com les teues dades de contacte.

PRESENTACIÓ – PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALTEA