La idea

La campanya de nadal d’enguany pretén dinamitzar el comerç d’Altea i fer que la gent de l’Altea compre en els comerços d’ací.

Amb un hashtag #elRascadeNadal promocionarem la campanya de Nadal via online.

Objectiu: Volem transmetre a la nostra ciutat que disposa d’un comerç actiu, unit i que recompensa als seus veïns i veïnes per les seues compres.

 En què consistix la campanya?

– El comerciant interessat/da ha de fer-ho saber a la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altea

– Per a cada comerç participant s’editaran 200 rasques que contenen el premi que el comerç considere oportú: pot ser un detall de la seua línia de productes, un descompte determinat, etc. En cada comerç adherit hi haurà una caixa amb 200 rasques pertanyents a totes les botigues participants excepte les pròpies. Així, quan un client adquirix un producte en una botiga determinada, té dret a obtindre un rasca que contindrà un premi o descompte d’un altre establiment adherit a la campanya.

Ex. Adquirisc unes sabates en una sabateria adherida; em correspon un rasca i el premi fa referència a una floristeria: al comprar un producte en la floristeria, obtindré una planta de nadal com a regal.

Què suposa la campanya?

Que els comerciants, a canvi d’un xicotet detall, poden rebre nous clients a conseqüència dels rasques repartits per tots els comerços adherits. Quants més comerços participen, més moviment de compres.

 Què aporta l’Ajuntament?

 • Disseny de la campanya per professionals
 • Edició de cartells informatius de la campanya repartits  entre tots els comerços adherits, que figuraran en el pòster.
 • Contractació d’animadors comercials durant, almenys, el pont de la Constitució. La seua activitat consistirà a anar pels carrers d’Altea anunciant la campanya comercial i animant a participar-hi.
 • Enviament d’e-mails de difusió entre tots els comerços d’Altea
 • Edició de tots els rasques de premis/descomptes dels comerços
 • Caixes per a depositar els rasca-rasca
 • Promoció de la campanya a través de ràdio local, facebook, xarxes socials, etc.
 • Animació infantil a la plaça de l’Ajuntament

  Què aporta el comerciant?

 • Ha d’adherir-se a la campanya elRascadeNadal
 • Ha d’aportar 200 regals o descomptes
 • Ha d’obrir el seu comerç el dissabte 5, matí i vesprada;el diumenge 6, matí; dilluns 7, matí i vesprada i dimarts 8, al matí. Durant la resta del mes de desembre i fins al dia 5 de gener del 2016, hi haurà d’obrir tots els dissabtes a la vesprada.
 • Ha de col·laborar activament perquè tots els comerços es beneficien adornant els seus aparadors, ambientant el seu establiment perquè es visca l’ambient de nadal per tots els carrers de la ciutat.

 Quant de temps dispose per a adherir-me a la campanya?

Podràs adherir-te a la campanya a través del nostre correu: altea.comercio@cv.gva.es personant-te en el departament de comerç. Últim dia per a adherir-te: divendres, 27 de novembre del 2015, a les 13,00 h.

 Fins a quan dura la campanya Un rasca que s’ascla?

Fins al dia 5 de gener del 2016 inclusivament

 

D’altra banda, i com tots els anys, es realitzarà el concurs d’aparadors de nadal.

Ànim i a veure si entre tots i totes podem fer una Altea dinàmica i comercial!

Vos esperem