Loading Events
  • This event has passed.

Per fi podem anunciar la presentació de la novel·la guanyadora del Premi Carmelina Sánchez-Cutillas, dels Premis Altea de Literatura i Investigació. «Tast de salobre», de Joan-Lluís Moreno Congost: una novel·la ambientada a la ciutat d’Alacant, que atrapa el lector per les vísceres des del primer capítol i no el deixa anar fins que no n’acaba de llegir l’última línia.

«Tast de salobre» és una novel·la colpidora i sorprenent sobre la mort i la vida, sobre el desamor i l’amor, sobre l’obscenitat i el respecte, sobre la infidelitat i el desig, sobre l’odi i la solidaritat, sobre el poder i la identitat; sobre la família, la llibertat, l’enyor, la memòria, la poesia, la tendresa. I, també, sobre la fantasia d’un alé mediterrani amb tast de salobre —i tots els colors del mar.

Aquest divendres, 10 de novembre, a les 20:00 h, a la Casa de Cultura d’Altea, la donarem a conéixer, juntament amb l’autor; el regidor de Cultura Altea, Diego Zaragozi; el president de la Fundació Caixaltea, José Miguel Cortes; i l’historiador i inefable comunicador Juanvi Martín Devesa.