Loading Events
  • This event has passed.

Els dies 1 i 2 de juny de 2018 Altea acollirà la segona edició de la NIT DE L’ART. Un projecte artístic que té com a objectiu potenciar la cultura i l’art com a atracció de turisme cultural en la localitat, la creació d’oci de qualitat i consolidar el nom d’Altea com a capital cultural de la comarca.
Es tracta d’un festival de dos dies, en el qual el públic assistent podrà gaudir de conferències, exposicions d’art en les galeries participants, visites guiades a tallers d’artistes i un circuit artístic de performance i videoarte obert i gratuït.

HORARIS I ACTIVITATS

DISSABTE
12:30h Laura Serradilla “Open Studio” Visita guiada y vermut. *Salida 12:00h desde el Parking de Palau Altea. Dirección: Ptda. Montahud, 2
…..
20:00h Performance/ Instalación “Orange is the new line”, Conjuntos Empáticos + Máster de Arquitectura Efímera. Plaça del Convent.
22:00h Espai Salmaia. Proyección: “System”, Miguel Andrés. 5 min. + Exposición: María Ortega “La casa y el árbol” (Abierto 20:00h)
22:30h BASE Galería. Performance: “El objetivo del tiempo es inasequible”, Ferdinand & François + Exposición Colectiva: Elvira Carrasco, David Escarabajal, Ester Niñirola y David Laszlo (Abierto 20:00h)
23:30h AlteArte. Proyección: “Atanoraltea”, Luisa Atanor+ Exposición: Lanie Widmar “Mi impresión de Altea” (Abierto 18:00h)
00:00h Instalación audiovisual: “Coexist”, Las Insaciablas Audiovisuales. Plaça de l’Esglèsia.