Loading Events
  • This event has passed.

DILLUNS, DIA 23 DE SETEMBRE:
08.00 h, DESDEJUNI FESTER, a la Plaça de La Creu.
08.30 h, DIANA CRISTIANA, amb el següent itinerari: Costera dels Matxos, Portal Vell, Sol, Alacant, l’Empedrat, La Mar, Passeig Sant Pere, Passeig Mediterrani, Garganes, Av. Jaume I i Plaça José M. Planelles.
11.00 h, PASSACARRER. Concentració a la Plaça José María Planelles: Autoritats, Càrrecs Festers, Reina de Festes i la seua Cort d’Honor, junta de la Federació de Moros i Cristians Sant Blai, Comissió de Festes del Crist del Sagrari, acompanyats per la Colla de Dolçaines, la Banda de Música de la Federació Sant Blai, i la Bandeta Jove d’Altea, per a dirigir-se en comitiva cap al Temple Parroquial de Nostra Sra. del Consol.
11.30 h, MISSA SOLEMNE, en Honor a Sant Blai, Patró de la Federació de Moros i Cristians i de la Vila d’Altea, en el Temple Parroquial de Nostra Sra. del Consol, oficiada pel Reverend Sr. En Miguel Ángel Cerezo Saura, Rector de Sant Vicent – Sant Vicent del Raspeig. Consiliari del Secretariat Diocesà de Pastoral de Família i Vida. Finalitzada la Celebració Litúrgica, lectura de la nova Comissió del Crist 2020.
12.00 h, ALARDO I TIROTEIG. Concentració de càrrecs festers i filaes a la Plaça de la Creu, per a pujar a la Plaça de l’Església.
13.15 h, AMBAIXADA CRISTIANA I RENDICIÓ MORA, en la Plaça de l’Església. Acabat l’acte, passacarrers de totes les filaes, càrrecs, Junta de la Federació, Comissió de Festes i Autoritats fins a la Plaça de l’Ajuntament.
20.30 h, Espectacular ENTRADA MORA, amb el següent itinerari: Filharmònica, Pont de Montcau, Av. Jaume I, Raspall, finalitzant en la Plaça dels Esports.
00.00 h (matinada del dimarts), DISCO-PIRÁMIDE, a la barraca festera.

Programa Festes Majors Altea 2019