Loading Events
  • This event has passed.

DIUMENGE, DIA 22 DE SETEMBRE:
11.30 h, PASSACARRER. Concentració a la Plaça José Maria Planelles: Autoritats, Reina de festes i la seua Cort d’Honor, Càrrecs Festers, Comissió de Festes del Santíssim Crist del Sagrari, Federació de Moros i Cristians Sant Blai, acompanyats per la Colla de Dolçaines, la Banda de Música de la Federació Sant Blai, i Banda de Música, per a dirigir-se en comitiva cap al Temple Parroquial de Nostra Sra. del Consol.
12.00 h, MISSA SOLEMNE en honor del Santíssim Crist del Sagrari, al Temple Parroquial de Nostra Sra. del Consol, oficiada per l’Il·ltre. Sr. En José Luis Úbeda Sierras, Rector de Sant Joan d’Àvila d’Alacant. Canonge de la Catedral d’Oriola. Jutge del Tribunal Eclesiàstic. Cantada per la Coral de la Societat Filharmònica Alteanense.
Actuació de la MUIXERANGA DE LA MARINA BAIXA a la Plaça de l’Església.
14.00 h, Espectacular MASCLETADA des del Pàrquing del Passeig del Mediterrani, a càrrec de la Pirotècnia Vulcano.
Actuació de la MUIXERANGA DE LA MARINA BAIXA a la Plaça José M. Planelles.
19.30 h, PASSACARRER. Concentració a la Plaça José María Planelles: Autoritats, Reina de festes i la seua Cort d’Honor, Càrrecs Festers, Comissió de Festes del Santíssim Crist del Sagrari, Federació de Moros i Cristians Sant  Blai, acompanyats per la Colla de Dolçaines, les bandes de música de la Federació Sant Blai, i la Banda de la Societat Filharmònica Alteanense, per a dirigir-se en comitiva cap a l’Església Parroquial.
20.00 h, SOLEMNE PROCESSIÓ en honor al Santíssim Crist del Sagrari i Sant Blai, per l’itinerari de costum.
00.30 h (matinada del dilluns), Grandiós CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS, a la Platja de l’Espigó, a càrrec de la Pirotècnia Vulcano.
01.00 h (matinada del dilluns), Actuació estel·lar a càrrec de l’EXTRAORDINÀRIA ORQUESTRA ESPECTACLE “LA MUNDIAL SHOW”, amb 16 dels seus components, considerada la millor orquestra del moment a nivell nacional, a la Barraca Festera.

Programa Festes Majors Altea 2019