Loading Events
  • This event has passed.

DIVENDRES, DIA 20 DE SETEMBRE:
13.00 h, ANUNCI OFICIAL DE FESTES amb volteig de campanes i tirs de morters.
18.00 h, Tradicional ENTRADA DE LA MURTA, a càrrec de la Comissió del Crist, amb la participació de la Colla de Dolçaines, Sonats Batucada d’Altea, el Grup de Danses Bellaguarda Tradicions, Bandeta Jove d’Altea, animació Patrulla Perruna i moltes coses més. Recorregut: Aparcament Facultat, C/ Benidorm, Av. de la Nucia, Pl. La Creu, Pont de Montcau, i Av. Jaume I.
20.00 h, ENTRADA DE BANDES DE MÚSICA, amb l´estrena del Pasdoble “40 Aniversari de Moros i Cristians a Altea” desde la Plaça de la Creu fins a la Plaça Jose M. Planelles, i a continuació, IMPOSICIÓ DE BANDEROLES I PREGÓ DE FESTES, a càrrec d’En José Pérez Gorgoll (Picarraco), de la Filà Cora d’Algar, en fi nalitzar el Pregó, totes les bandes interpretaran el pasdoble IDA Y VUELTA del compositor alteà Francisco Pérez Devesa, sota la direcció del mestre director de la Banda Simfònica de la SFA, En Jaume F. Ripoll Martins. Seguidament les fi laes es dirigiran en passacarrers a les seues respectives seus festeres.
22.00 h, Obertura de la BARRACA FESTERA en l’aparcament del Camí de l’Algar, que comptarà amb activitats durant totes les festes.
00.00 h (matinada del dissabte), ENTRADETES.
Concentració de les Filaes de Moros i Cristians i la Comissió del Crist, per a iniciar les entradetes en l’Avinguda La Nucia, amb el següent itinerari:Plaça de La Creu, Pont de Montcau, i Av. Jaume I
00.30 h (matinada del dissabte), TUMBALEA REVOLUTION la comunitat més gran de gent jove en l’àmbit nacional ens visita, formada per l’equip més gran d’animació, una veu espectacular, els dj’s del moment, regals, efectes especials, disfresses, marxandatge i moltes sorpreses més, en la Barraca Festera, situada al Pàrquing del Camí de l’Algar.

Programa Festes Majors Altea 2019