Loading Events
  • This event has passed.

DIUMENGE, DIA 23 DE SETEMBRE:

11:30 h. CERCAVILA. Concentració en la Plaça de José María Planelles d’Autoritats, càrrecs festers, Cofradia del Ssm. Crist del Sagrari, Federació de Moros i Cristians Sant Blai, acompanyats per Colla de dolçaines, la Banda de Música de la Federació Sant Blai, i Bandeta Jove d’Altea, per a dirigir-se en comitiva cap al Temple Parroquial de la Mare de Déu del Consol.

12:00 h. MISSA SOLEMNE, en honor del Santíssim Crist del Sagrari, al Temple Parroquial de la Mare de Déu del Consol, oficiada per Rev. En. Juan José Ortega Verano Rector de Ntra. Sra. de l’Assumpció de La Vila Joiosa Vicari Episcopal Zona V, cantada per la Coral de la Societat Filharmònica Alteanense.

14:00 h. Espectacular “MASCLETADA EN HOMENATGE A TOTES LES DONES, PER LA IGUALTAT, EN CONTRA DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA”, des del pàrquing del Passeig Mediterrani, a càrrec de la Pirotècnica Reyes Martí.

19:30 h. CERCAVILA. Concentració a la Plaça José María Planelles d’Autoritats, càrrecs festers, Cofradia del Ssm. Crist del Sagrari, Federació de Moros i Cristians Sant Blai, acompanyats per Colla de dolçaines, les bandes de música de la Federació Sant Blai, i la Banda de la Societat Filharmònica Alteanense, per a dirigir-se en comitiva cap al Temple Parroquial.

20:00 h. SOLEMNE PROCESSÓ en honor al Ssm. Crist del Sagrari i Sant Blai, per l’itinerari de costum.

00:30 h. (matinada del dilluns), Grandiós CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS, a la Platja de L’Espigó, a càrrec de la Pirotècnica Reyes Martí.

01:00 h. (matinada del dilluns), Actuació a càrrec de l’EXTRAORDINÀRIA Orquestra LA TRIBU, que commemora enguany el seu 20 aniversari i a continuació MACRO DISC-MÒBIL amb el Dj alteà VIDIJUMPERS, en la Barraca Festera situada a l’aparcament del Camí de l’Algar.

PROGRAMA FESTES MAJORS 2018