Loading Events
  • This event has passed.

DIVENDRES, DIA 21 DE SETEMBRE:

13:00 h. ANUNCI OFICIAL DE FESTES amb volteig de campanes i tir de morters.

18:00 h. Tradicional “ENTRADA DE LA MURTA” amb la participació de la Colla de Dolçaines, Bandeta Jove d’Altea, Sonats Batucada d’Altea, Grup de Danses Bellaguarda Tradicions, animació “Dinosaures”, i moltes més coses. Recorregut: Aparcament Facultat, C/ Benidorm, Av. de la Nucia, Pl. La Creu, Pont de Moncau, i Av. Jaume I.

20:00 h. ENTRADA DE BANDES DE MÚSICA, des de Plaça de la Creu fins a la Plaça José M. Planelles, i a continuació, IMPOSICIÓ DE BANDEROLES I PREGÓ DE FESTES, a càrrec de Vicente LLinares Lloret de la Filà Tuareg i soci honorífic de l’UNDEF. En finalitzar el Pregó, totes les bandes interpretaran el pasdoble “IDA Y VUELTA” del compositor alteà Francisco Pérez Devesa, sota la direcció del mestre director de la Banda Simfònica de la SFA, En Jaume F. Ripoll Martins. Tot seguit les filaes es dirigiran als seus respectius locals.

22:00 h. Obertura de la BARRACA FESTERA situada en l’aparcament del Camí de l’Algar, amb preus populars, que comptarà amb activitats durant totes les festes.

00:00 h. (matinada del dissabte), ENTRADETES. Concentració de les filaes de Moros i Cristians per a iniciar Les Entradetes en l’Avinguda La Nucia, amb l’itinerari següent: Plaça de La Creu, Pont de Moncau, i Av. Jaume I.

00:30 h. (matinada del dissabte), Makro-Disco amb el gran Dj Adrià Faus (exCoco-Loco) i a continuació “FESTA FUCKERS MONKEYS” amb animació, regals, polseres il·luminades, confeti, etc., per a acabar amb sessió REMEMBER en la Barraca Festera del Camí de l’Algar.

PROGRAMA FESTES MAJORS 2018