Loading Events
  • This event has passed.

DIMARTS, DIA 26 DE SETEMBRE:

10:30 h. CERCAVILA. Arreplega de la cort d’honor i la Reina de les Festes.

11:30 h. CERCAVILA. Concentració en la Plaça José M. Planelles d’Autoritats, Junta de la Federació de Moros i Cristians Sant Blai, càrrecs festers, cort d’honor i Reina de les festes, acompanyats per Colla de dolçaines, i la Bandeta Jove d’Altea, per a dirigir-se en comitiva cap a l’Església-Convent de Sant Pere i Sant Francesc.

12:00 h. MISSA DE DIFUNTS I ACCIÓ DE GRÀCIES, en l’Església-Convent de Sant Pere i Sant Francesc. Finalitzada la Missa s’imposaran les medalles acreditatives a la nova Comissió de Festes del Stm. Crist del Sagrari per al 2018.

En finalitzar l’acte, CERCAVILA d’Autoritats, Càrrecs Festers, Junta Federació de Moros i Cristians Sant Blai, cort d’honor i Reina de les festes i nova Comissió de festes del Santíssim Crist 2018 des de la Plaça del Convent, Pont de Moncau, Av. Jaume I finalitzant en la Plaça José María Planelles.

16:30 h. TORNADA DE BANDERES, amb desfilada des del carrer Llavador, Avda. Comunitat Valenciana, C/ Generalitat Valenciana, C/ Garganes, Avda. Jaume I i Pont de Moncau fins a la Seu de la Federació de Moros i Cristians Sant Blai, en el Casal Fester, depositant cada filà les banderes i finalitzant amb la interpretació de l’Himne Fester, el pasdoble “IDA Y VUELTA”.

Una vegada finalitzat l’acte CAFÉ FESTER en la Plaça del Convent.

De 17:00 h. a 21:00 h. GRAN PARC D’ATRACCIONS i BERENAR, en la Plaça dels Esports.

17:30 h. TROFEU TRIANGULAR DE PILOTA VALENCIANA “Crist Esports 2017”, en el C/ Filharmònica, organitzat per l’Escola de Pilota “El Rebot” d’Altea.
Col·labora Regidoria de Joventut i Esports de l’Ajuntament d’Altea.

Programa Festes Majors Altea 2017