Loading Events
  • This event has passed.

DILLUNS, DIA 25 DE SETEMBRE:

08:00 h. Desdejuni de les filaes cristianes i mores, en la Plaça de La Creu.

08:30 h. DIANA CRISTIANA, amb l’itinerari següent: Costera dels Matxos, C/ Portal Vell, C/ Sol, C/ Alacant, C/ l’Empedrat, C/ La Mar, Passeig Sant Pere, Passeig Mediterrani, C/ Garganes, Avda. Jaume I i Plaça José M. Planelles.

10:00 h. CERCAVILA. Arreplega de la cort d’honor i la Reina de les Festes.

11:00 h. CERCAVILA. Concentració en la Plaça José María Planelles d’Autoritats, càrrecs festers, Junta de la Federació de Moros i Cristians Sant Blai, cort d’honor i Reina de les festes, acompanyats per Colla de Dolçaines, la Banda de Música de la Federació Sant Blai, i la Bandeta Jove d’Altea per a dirigir-se en comitiva cap al Temple Parroquial de la Mare de Déu del Consol.

11:30 h. MISSA SOLEMNE CONCELEBRADA en Honor a Sant Blai, Patró de la Federació de Moros i Cristians i de la Vila d’Altea, en el Temple Parroquial de la Mare de Déu del Consol, oficiada pel Rev. Sr. Francisco Javier Colomina Campos, Rector de Sant Francesc d’Assís d’El Altet i cantada per la Coral de la Societat Filharmònica Alteanense. Finalitzada la Celebració Litúrgica, lectura de la nova comissió del Crist 2018.

12:00 h. ALARDO I TIROTEIG. Concentració de totes les filaes en la Plaça del Convent, per a pujar a l’ambaixada, en la Plaça de l’Església.

13:15 h. AMBAIXADA CRISTIANA I RENDICIÓ MORA, en la Plaça de l’Església.

20:00 h. Espectacular ENTRADA MORA, amb l’itinerari següent: C/ Filharmònica, C/ Pont de Moncau, Av. Jaume I, C/ A Llargues, finalitzant en la Plaça dels Esports.

23:30 h. Gran revetlla, en la Barraca Festera a càrrec de l’extraordinària ORQUESTRA XTRA.

Programa Festes Majors Altea 2017