Loading Events
  • This event has passed.

CANCEL·LAT
VEURE COMUNICAT

 

CANCELADO
VER COMUNICADO

 

 

Dia: Dissabte 14 març

Hora: 20h

Flauta: Julia Gallego

Director: José Sanchís

Julia Gallego va nàixer a Altea, completant la seua educació musical en els Conservatoris Óscar Esplá d’Alacant, Héctor Berlioz de París i en el Conservatoire National Supérieur de Musique et de Danse de París.
Premi d’Honor en els graus Mitjà i Superior, “Premier Prix de la Ville de Paris”, Primer Premi en el Concurs Montserrat Alavedra amb el Quintet Haizea, “Premier Prix a l’unanimité du jury” del C.N.S.M de Paris, Primer Premi i Premi Especial del Público en el concurs de la ARD de Munic amb el Miró Ensemble l’any 2001.
Ha format part de la JONDE (1992-1996) i de la Gustav Mahler Jugend Orchester (1997-2001).

Com a solista ha actuat amb l’Orquestra Simfònica de Tenerife, l’Orquestra Ciutat de Granada, l’Orquestra Simfònica de Galícia, la Orquestra de Cadaqués, l’Orquestra Simfònica de Castella i Lleó, bandArt, St Georges Strings, Ensemble Les Dissonances, Camerata Bern.

Co-fundadora i flautista de BandART (G. Nikolic), actualment és també membre de la Mahler Chamber Orchestra i la Orquestra de Cadaqués, a més de realitzar des d’anys una intensa labor com a docent en ESMUC (Escola Superior de Música de Barcelona) i en el Conservatori Superior de Música del LICEU de Barcelona.

PROGRAMA

I PART

Félix Mendelssohn (1809 – 1847)

Obertura Las Hébridas, op. 26

Wolgang Amadeus Mozart (1756-1791)

Concierto para flauta n.º 1 en Sol Mayor, KV 313/285c

I. Allegro maestoso.

II. Adagio ma non troppo.

III. Rondó: Tempo di Menuetto.

II PART

Ludwig van Beethoven (1770-1827)

Sinfonía n.º 7 en La Mayor, op. 92

I. Poco sostenuto — Vivace;

II. Allegretto;

III. Presto;

IV. Allegro con brio.