Loading Events
  • This event has passed.

El último Rey de África

Dijous, 1 de juny de 2017
20.00 h • Casa de Cultura d’Altea

Autor: José Antonio Quesada Coves
Presenta: Jaume Martínez García

Uns terribles successos estan ocorrent en un hospital del cor d’Àfrica.
Mentrestant, un professor voluntari arriba a Mali seguint els passos que donara el seu pare anys arrere. El propòsit de Dídac Macià no és un altre que el d’ajudar als joves de la zona amb el desenvolupament d’un projecte educatiu. Allí s’enamora dels paisatges, de la bondat de la gent, de l’alegria dels xiquets i, fins i tot, descobreix l’amor. No obstant açò, es veu involucrat en una truculenta trama de violacions, guerra i yihadismo que no li permetrà quedar-se de braços creuats.
Ambientada en l’Àfrica de les primeres dècades del segle XXI, aquesta novel·la s’endinsa més enllà dels fets i presenta un sòlid panorama de les riqueses i de les misèries d’aquest territori.

Biografia:
José Antonio Quesada Coves (Elx, 1980) és llicenciat en Història per la Universitat d’Alacant i treballa com a professor de secundària en l’IES Altaia (Altea). Ha estudiat en l’Escola d’Escriptors de Madrid i en la Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barceloní. A més, és membre de l’Associació Literària i Cultural Escriptors en la seua Tinta. Després de la publicació en 2014 del tren dels somnis trencats, i d’alguns relats curts, arriba la seua nova novel·la, L’últim rei d’Àfrica.