Loading Events
  • This event has passed.

Las ideas muerden

Divendres, 9 de juny 2017
20.00 h • Casa de Cultura d’Altea

Autor: J. Seafree, imágenes Antoni Miró,
pròleg: J. Sou

Poemes de J. Seafree i imatges d’Antoni Miró; pròleg de Josep Sou;
ed.Babilònia, nº 18 de la col·lecció Papers per a mirar.
Més de 120 pàgines, enquadernades en tapa dura, amb més de 40 obres del famós pintor alcoià i més de 40 poemes del poeta madrileny, precedides d’un extens i regi pròleg de l’escriptor Josep Sou.
Un recorregut, més enllà del temps i de l’espai, per les hordes de la creativitat plàstica i l’escriptura poètica en defensa  de l’honestedat i crítica enfront de l’aspre entorn social en què vivim.
Perquè les idees són castells que precedeixen als somnis.

Biografia:
J. Seafree – Escriptor de poesia i poeta experimental. Va començar a publicar en 1990 i a exposar en 1991. Treballa les accions poètiques i les consuma(c)ciones.
En la dècada dels noranta, va editar i coeditó “La nova poesia elèctrica” i “Alabastre”. Entre 2010 i 2014, editor i coordinador de “Dos Poemes i un Cafè”.
La seua última exposició personal: “HIPÒTESIS POÈTIQUES”, abril-maig de 2017 en la Biblioteca Municipal de Chapinería, Palacio de la Sagra, Chapinería (Madrid).
Altres títols seus: “SOL IMPOSSIBLE” (Premie Ciutat de Benicarló 1998), “POEMES DEL NO SEMPRE” (2011) i “PRIMERES INDULGÈNCIES VERBALS”
(2015).
A voltes és també Javier Ocaña Gallego (Madrid, 1964) i viu en Sant Martín de Valdeiglesias (Madrid), en el camp.